Medálok
Női láncok
Fülbevalók
Karkötők
Karperecek
Gyűrűk
Eljegyzési és karikagyűrűk
Szobrok és dísztárgyak
Modern ékszerek
Nyitva tartásunk:

Hétfőtől-csütörtökig : 10-17 óráig Pénteken:  10-16 óráig 


Cég: MARTIN'S BT. 1056 Budapest, Sörház utca 4. (adósz.: 28110143241, EU adósz.: HU28110143 )
Bank: K&H Bank Zrt., 1053 Budapest, Kálvin tér 6.
Forint számlaszám: 10404089-50526774-52721009 (forint számla)

IBAN: HU62 1040 4089 5052 6774 5272 1009 (forint számla)
SWIFT: OKHBHUHB


info@magyarekszer.hu

TÖRT EZÜST FELVÁSÁRLÁS, BESZÁMÍTÁS: 900-925%.= 140 FT 800-835%.= 100 FT

A honlapunkon szereplő ékszereink árai ezüstre vonatkoznak.


Rendelési útmutató :

Rendelését telefonon munka időben (  06 1 266 92 92 / 06 1 328 06 35 ) vagy e-mail -ben adhatja le.

Szükséges adatok : az ékszer sorszáma, neve, mérete, hossza, anyaga és az üzenet tárgy rovatába tüntessék fel hogy, ékszer rendelés.

Az oldalunkon feltüntetett ár ezüstre vonatkozik, a hozzá tatozó súly változhat a méretkülönbség miatt. Az ékszerek ára nem a feltüntetett gramm súly függvénye. A mindenkori ár és súly változtatás jogát fenntartjuk.

Aranyból történő rendelés esetén kérjük, egyeztessen velünk telefonon, hogy az aktuális árfolyamon kalkulálhassuk ki Önnek a legkedvezőbb árat.

Az ékszer átvétele, személyesen üzletünkben kézpénzzel, bankkártyával vagy postai úton előre utalással illetve utánvéttel történhet.

Utóbbi választása esetén szükségünk van az Ön nevére, telefonszámára és pontos címére, ahová küldhetjük az ékszereket.

Posta: A megrendelt ékszereket MPL gyorspostával szállíttatjuk, 1 napos határidővel, biztosított csomagkén, melynek költsége 60.000ft-ig 2000ft. Ennél magasabb érték esetén a posta díjszabását tekintjük irányadónak.

Ha átutalással szeretne fizetni azt a következő számlaszámon teheti meg:

cég:   MARTIN'S BT.  1056 Sörház utca 4.  ( ado.sz.: 28110143241 EU adó.sz.: HU28110143 ) 
Bank: K&H Bank Zrt. Budapest 1053 Kálvin tér 6
forint számlaszám: 10404089-50526774-52721009 (forint számla)
IBAN: HU62 1040 4089 5052 6774 5272 1009 (forint számla)
SWIFT: OKHBHUHB

a posta költége országonként eltérő A rendelése regisztrációját mi válaszlevélben megerősítjük legfeljebb egy héten belül.

Amennyiben válaszunk nem érkezik meg Önhöz a megadott idő alatt, kérjük telefonon keressen fel bennünket.

Válaszunk után legkésőbb két héten belül postázzuk önnek megrendelését.

Méret leadása gyűrűk esetében: ha Önnek van már méretében megfelelő gyűrűje, akkor annak belső átmérőjét tolómérő segítségével tized pontosságra kérjük megadni. Ha nincs, akkor az ujjkerületét lazán mérje. Ha a méretvétel így nem megoldható, forduljon a lakhelyéhez legközelebbi ékszerészhez, aki számunkra értékelhető adatot tud szolgáltatni.

Karperec rendelésekor - szintén tolómérő segítségével -  csuklója magasságát és szélességét mérje le úgy, hogy a szerszám ne mélyedjen bele a karjába. Ha nincs tolómércéje, akkor centiméterszalag segítségével a csukló kerületének mérete is segíthet nekünk.

Meglepetés esetén persze ilyen mérések nem lehetségesek, ilyenkor egy testalkat leírása kiindulási pontot adhat. A hibás méretet később, az ékszer átadása után korrigálhatjuk ill. kicserélhetjük.

Ékszerápolás:

Az ezüst ékszerek  ápolást igényelnek, mellyel kedvenc tárgyait mindig fényesen, oxidmentesen tarthatja.

Hordáskor a bőrünkön lévő sós kipárolgások ékszerre tapadva oxidációs folyamatot indítanak el. Ha naponta, fürdéskor az ékszert lemossa és finom ronggyal áttörli, az fényességét hosszabb ideig megőrizheti.

Ékszereink egy részét bőrszalagra szereljük, ami nem szereti a nedvességet. Néha kézkrémmel vagy testápolóval kenje át, hogy ne repedezzen ki a hordás folyamán.
A nálunk vásárolt ékszereket dijmentesen tisztítjuk, polírozzuk.

Garancia:

Ezüst ékszereinket 925% finomságú ezüstből készítjük.

Az ékszerek használat során rongálódhatnak. Az ingyenes javítást a következőkben vállaljuk:

Forrasztási hibák következtében fellépő szakadások, alkatrészek szétválása illetve foglalási hiányosságokból kifolyólag kővesztés vagy gyöngyvesztés esetén.

A hordás következtében fellépő kopások, szakadások, törések kijavítását egyéni elbírálás alapján vállaljuk.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. Az Eladó Magyarékszer
A vásárolt áruk eladója Martin's Bt. 
Székhely: 1056 Budapest Molnár utca 23 Adószám: 28110143-2-41
GKM EKH nyilvántartási szám: 01-06-013358 
Telefonszám: 06-1-2669292
E-mail: info@magyarekszer.hu    2. Személyes adatok
A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Az Eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Vásárló külön rendelkezés hiányában beleegyezik, hogy az Eladó a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztathasson akcióiról és újdonságairól. 3. Elállás vagy csere
Ön az átvételtől számított nyolc napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Ez esetben a visszaszolgáltatási költségeket Ön köteles állni, az eladó pedig köteles az Ön által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 (harminc) napon belül visszafizetni. Ez esetben vagy méretcsere esetén a termékeket postai úton, ajánlott-tértivevényes formában fogadunk csak el.
Az elállás joga nem illeti meg azt, aki a vásárolt termék csomagolását az átvételt követően felbontotta! Csak bontatlan csomagolású termék esetén gyakorolható a fenti jogosultság. 4. Szállítási és fizetési feltételek
A Magyarékszer weboldalán történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A weboldalon történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a rendelési adatokat ( név, pontos cím , telefonszám, a megrendelt termék adatai, méret, választható fém, kövek), elektronikusan, telefonon, ill. személyesen megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk. A szállítási költség Magyarországon belül: 2 kg-ig 2000,.-tól Ft. A nemzetközi szállítás esetén előre egyeztetett díjszabás történik. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A megrendelt termékek személyes átvétele is lehetséges, üzletünkben. 5. Egyéb feltételek
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a weboldalunkon szereplő árak és egyéb adatok megfeleljenek a valóságnak, az esetlegesen szereplő hibákért ugyanakkor felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a megrendelt termék árában vagy elérhetőségében változás következett be, a megrendelőt erről e-mailben értesítjük. A termékekről feltüntetett képek egyes esetekben eltérhetnek a termék valódi külsejétől. Kérdések esetén örömmel állunk rendelkezésére: info@magyarekszer.hu


Szoftverfejlesztés: RBLMARKETING